Bedemand Vesterbro

4,6 af 5 

Trustpilot-stjerne.webp

Bedemand Vesterbro

4,6 af 5 

Trustpilot-logo-black-text.webp

Bedemand nær Vesterbro i København

Unik Afsked hjælper familier og pårørende på Vesterbro med begravelser og bisættelser. Du får tæt og personlig støtte samt empatisk, erfaren og pålidelig vejledning, der hjælper dig gennem en udfordrende tid. 

Vi tilbyder en omfattende række ydelser, der spænder fra praktiske formaliteter til planlægning af personlige og unikke afskedsceremonier.

Du får hjælp til alt fra koordinering af ceremonien til valget af kiste/urne, blomsterarrangementer og musik for at imødekomme den afdødes og de pårørendes ønsker samt familiens behov. 

Vi er tilgængelige døgnet rundt for at sike, at du kan få kontakt med en bedemand, hvis du har brug for det.

Unik Afsked arrangerer en værdig og personlig afskedsceremoni, der på smukkeste vis ærer den afdødes liv og giver trøst til de efterladte. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie.

Din bedemand på Vesterbro og omegn

Unik Afsked har en afdeling på Frederiksberg Allé 11, som ligger lige op til Vesterbro. Der er gode adgangs- og parkeringsforhold, så det er nemt for dig at komme til begravelsesforretningen. Du kan også let komme hertil med metro (Frederiksberg Allé station) og bus 4A. Når du kontakter os, få du altid professionel service.

Kontakt os

Bedemand paa Vesterbro

Bedemand i København

Velkommen til Unik Afskeds afdeling i København, Borups Allé 179. 

Med vores placering på Borups Allé i København er vi tæt på, når du har brug for en bedemand i København. 

Kontakt os forneden – du kan ringe 24 timer i døgnet.

Priser og ydelser

Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke ydelser vi tilbyder. Du kan også læse om vores værdier, og om hvordan vi arbejder. Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Priser-pa-begravelser-og-bisaettelser.webp

Priser og priseksempler

Overblik over de omkostninger du kan forvente i forbindelse med bisættelse eller begravelse.

Kirkelig-begravelse-1.webp

Kirkelig begravelse

Ved en kirkelig begravelse vil præsten fra det pågældende trossamfund lede ceremonien for afdøde.

Borgerlig-begravelse.webp

Borgerlig begravelse

En borgerlig afskedsceremoni kan finde sted fra et kapel, et beboerhus, hjemmet, en skov, en have, en strand.

Kors-med-groen-baggrund.webp

Om Unik Afsked

Hos Unik Afsked bestræber vi os på at bygge bro mellem tradition og nytænkning.

Bedemand - begravelse og bisættelse på Vesterbro

Bedemand nær Vesterbro i København

Unik Afsked hjælper familier og pårørende på Vesterbro med begravelser og bisættelser. Du får tæt og personlig støtte samt empatisk, erfaren og pålidelig vejledning, der hjælper dig gennem en udfordrende tid. Vi tilbyder en omfattende række ydelser, der spænder fra praktiske formaliteter til planlægning af personlige og unikke afskedsceremonier.

Du får hjælp til alt fra koordinering af ceremonien til valget af kiste/urne, blomsterarrangementer og musik for at imødekomme den afdødes og de pårørendes ønsker samt familiens behov. Vi er tilgængelige døgnet rundt for at sikre, at du kan få kontakt med en bedemand, hvis du har brug for det.

Unik Afsked arrangerer en værdig og personlig afskedsceremoni, der på smukkeste vis ærer den afdødes liv og giver trøst til de efterladte. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie.

Bedemand Vesterbro: Kirkelig og borgerlig begravelse

Unik Afsked hjælper med både kirkelig og borgerlig begravelser på Vesterbro og i resten af byen. En kirkelig begravelse foregår ofte i en kirke og ledes af en præst. Den indeholder religiøse elementer som bønner, salmer og læsninger fra religiøse tekster.

En borgerlig begravelse er helt fri af religiøse ritualer og kan afholdes på forskellige steder, som for eksempel et kapel, et forsamlingshus, på et særligt sted der havde betydning for den afdøde, eller endda hjemme i stuen.

Unik Afsked hjælper ved både kirkelige og borgerlige begravelsesceremonier på Vesterbro. Vi bistår med alt fra planlægning af ceremonien og koordinering med præsten til valg af musik og blomster samt kisten til begravelsen. Vi kontakter forskellige kirker og kapeller og koordinerer med præsten.

Du og din familie får hjælp til at skabe en meningsfuld og værdig afsked, der ærer den afdøde og giver trøst til de efterladte, uanset hvilken type ceremoni I vælger til det sidste farvel.

Hele forløbet planlægges og koordineres af os, så du og din familie ikke skal bekymre jer om dette. Du er velkommen til at kontakte os 24 timer i døgnet for en uforpligtende snak.

Din bedemand på Vesterbro og i området omkring

Unik Afsked har en afdeling på Frederiksberg Allé 11, som ligger lige op til Vesterbro. Der er gode adgangs- og parkeringsforhold, så det er nemt for dig at komme til begravelsesforretningen. Du kan også let komme hertil med metro (Frederiksberg Allé station) og bus 4A. Når du kontakter os, få du altid professionel service.

Landsdækkende service – åbent 24 timer i døgnet

Udtalelser

Maj4. december 2023
Read More
Naja May er en enestående bedekvinde. Alt hvad Naja May foretager sig er gjort med empati, indsigt og forståelse.
Hanne13. december 2023
Read More
Unik Afsked sørgede for at det blev en virkelig fin afsked. De var søde, imødekommende, empatiske og jeg følte mig super godt vejledt og guidet. De tog sig af alt det praktiske.

Pelle4. juli 2023
Read More
Mange anbefalinger til Naja og hendes team herfra. Vi fik alt den hjælp vi havde behov for og vi kunne ikke have ønsket os en bedre bedekvinde!
Charlotte28. juni 2023
Read More
Unik afsked kan klart anbefales Vi havde en fin afslutning ved vores Mors bisættelse som Dorthe og unik afsked gjorde deres til, at det netop var en unik oplevelse.
Christina18. maj 2023
Read More
Min elskede faster gik bort i oktober sidste år. Hun var elsket af mange og vil blive savnet af flere. Da vi skulle vælge hvem der skal sende hende godt afsted, var der kun et valg: Unik Afsked.
Previous
Next

Bedømt til 4,6 / 5 stjerner.

Landsdækkende service – åbent 24 timer i døgnet

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål til, hvordan det foregår.

Prisen for en begravelse vil variere afhængigt af de valg, du træffer. Vores standardpriser kan findes her, men vi anbefaler, at vi først har en samtale om den type begravelse, du ønsker, så vi kan udarbejde en pris baseret på dine behov. 

Derudover giver vi rådgivning om eventuelle tilskudsmuligheder og muligheder for, hvordan du selv kan deltage i nogle af de praktiske opgaver. Dette kan hjælpe dig med ikke kun at spare penge, men også at føle, at du er aktivt involveret i hele processen.

Ifølge reglerne skal der maksimalt gå 14 dage fra et dødsfald, indtil begravelsen eller bisættelsen afholdes. Ofte sker det hurtigere, men det er noget, vi beslutter sammen med dig. Hvis der er behov for, at der skal gå længere tid, kan vi ansøge om dispensation fra 14-dages reglen hos embedslægerne.

Som udgangspunkt er det muligt at afholde en begravelse præcis, hvor man ønsker det – selv i haven, hvis der er tilstrækkelig plads. Vi har tidligere assisteret med personlige afskeder i haver, hvor det pårørende valgte dette sted på grund af dets betydning for den afdøde. Det var et sted, hvor den afdøde havde tilbragt mange hyggelige timer med nærmeste familie og gode venner.

Det betyder meget for dine nærmeste, hvis du har reflekteret over dine ønsker vedrørende dine sidste ønsker og dokumenteret dem. Derudover kan vi give dig idéer til, hvordan du kan sammensætte en såkaldt “rejsekuffert” med det tøj og de ejendele, der har en særlig betydning og værdi for dig. Du kan læse mere om det her.

Vi har fundet, at børn generelt håndterer situationen bedst, når de bliver involveret i begivenhederne i stedet for at blive holdt udenfor. Dette giver jer alle en fælles forståelse for det, der er sket, og vi kan assistere jer med at være til stede sammen med den afdøde. På denne måde kan det blive en kærlig afsked med små ritualer, åbenhed og efterfølgende mulighed for at tale om de særlige oplevelser, I har delt.

En bæredygtig begravelse omfatter flere aspekter. Hos Unik Afsked har vi valgt at samarbejde med Sydsjællands Kistefabrik for at minimere afstanden fra kisteproduktion til levering i København. Malingen, der anvendes til kisterne, omdannes til vand under forbrændingen.

Vores leverandører prioriterer bæredygtighed og har indført miljøvenlige processer i fremstillingen af både kister og urner. Beyond Life-urnen er et eksempel på dette; den er fremstillet af støbepap lavet af kartoffelstivelse og træfibre. 

Den er certificeret som både bæredygtig og bionedbrydelig, da produktionen er energieffektiv og kræver meget lidt vand. Den produceres lokalt, og ingen dele af urnen kan forårsage skade på miljøet.

Det er en mulighed at afholde en afskedsceremoni i skoven, omgivet af trækronernes grønne katedral. Vi kan transportere kisten med den afdøde til en placering i skoven, hvor venner og familie kan tage afsked midt i naturen. 

Der er også mulighed for at anskaffe en urnegravplads i skoven, hvor flere familiemedlemmer eller venner også kan få plads, hvis de ønsker det. Yderligere oplysninger kan du finde her.

Der er specifikke forskrifter for spredning af aske i Danmark.

Asken skal spredes på åbent hav, hvilket indebærer, at man skal sejle mindst 300 meter væk fra havnen, før man udfører spredningen. Det er vigtigt at bemærke, at urnen ikke må kastes i vandet.

Under spredningen af asken skal det gøres på en værdig og respektfuld måde, der ikke tiltrækker uønsket opmærksomhed.

Prisen for en begravelse vil variere afhængigt af de valg, du træffer. Vores standardpriser kan findes her, men vi anbefaler, at vi først har en samtale om den type begravelse, du ønsker, så vi kan udarbejde en pris baseret på dine behov. 

Derudover giver vi rådgivning om eventuelle tilskudsmuligheder og muligheder for, hvordan du selv kan deltage i nogle af de praktiske opgaver. Dette kan hjælpe dig med ikke kun at spare penge, men også at føle, at du er aktivt involveret i hele processen.

Vi har fundet, at børn generelt håndterer situationen bedst, når de bliver involveret i begivenhederne i stedet for at blive holdt udenfor. Dette giver jer alle en fælles forståelse for det, der er sket, og vi kan assistere jer med at være til stede sammen med den afdøde. På denne måde kan det blive en kærlig afsked med små ritualer, åbenhed og efterfølgende mulighed for at tale om de særlige oplevelser, I har delt.

Som udgangspunkt er det muligt at afholde en begravelse præcis, hvor man ønsker det – selv i haven, hvis der er tilstrækkelig plads. Vi har tidligere assisteret med personlige afskeder i haver, hvor det pårørende valgte dette sted på grund af dets betydning for den afdøde. Det var et sted, hvor den afdøde havde tilbragt mange hyggelige timer med nærmeste familie og gode venner.

En bæredygtig begravelse omfatter flere aspekter. Hos Unik Afsked har vi valgt at samarbejde med Sydsjællands Kistefabrik for at minimere afstanden fra kisteproduktion til levering i København. Malingen, der anvendes til kisterne, omdannes til vand under forbrændingen.

Vores leverandører prioriterer bæredygtighed og har indført miljøvenlige processer i fremstillingen af både kister og urner. Beyond Life-urnen er et eksempel på dette; den er fremstillet af støbepap lavet af kartoffelstivelse og træfibre. 

Den er certificeret som både bæredygtig og bionedbrydelig, da produktionen er energieffektiv og kræver meget lidt vand. Den produceres lokalt, og ingen dele af urnen kan forårsage skade på miljøet.

Det betyder meget for dine nærmeste, hvis du har reflekteret over dine ønsker vedrørende dine sidste ønsker og dokumenteret dem.

Derudover kan vi give dig idéer til, hvordan du kan sammensætte en såkaldt “rejsekuffert” med det tøj og de ejendele, der har en særlig betydning og værdi for dig. Du kan læse mere om det her.

Det er en mulighed at afholde en afskedsceremoni i skoven, omgivet af trækronernes grønne katedral. Vi kan transportere kisten med den afdøde til en placering i skoven, hvor venner og familie kan tage afsked midt i naturen. 

Der er også mulighed for at anskaffe en urnegravplads i skoven, hvor flere familiemedlemmer eller venner også kan få plads, hvis de ønsker det. Yderligere oplysninger kan du finde her.

Der er specifikke forskrifter for spredning af aske i Danmark.

Asken skal spredes på åbent hav, hvilket indebærer, at man skal sejle mindst 300 meter væk fra havnen, før man udfører spredningen. Det er vigtigt at bemærke, at urnen ikke må kastes i vandet.

Under spredningen af asken skal det gøres på en værdig og respektfuld måde, der ikke tiltrækker uønsket opmærksomhed.

Ifølge reglerne skal der maksimalt gå 14 dage fra et dødsfald, indtil begravelsen eller bisættelsen afholdes. Ofte sker det hurtigere, men det er noget, vi beslutter sammen med dig. Hvis der er behov for, at der skal gå længere tid, kan vi ansøge om dispensation fra 14-dages reglen hos embedslægerne.

Tilfredse kunder

4,6 af 5 

Trustpilot-logo-black-text.webp

Bedemand Vesterbro: Kirkelig og borgerlig begravelse

Unik Afsked hjælper med både kirkelig og borgerlig begravelser på Vesterbro og i resten af byen. En kirkelig begravelse foregår ofte i en kirke og ledes af en præst. Den indeholder religiøse elementer som bønner, salmer og læsninger fra religiøse tekster.

En borgerlig begravelse er helt fri af religiøse ritualer og kan afholdes på forskellige steder, som for eksempel et kapel, et forsamlingshus, på et særligt sted der havde betydning for den afdøde, eller endda hjemme i stuen.

Unik Afsked hjælper ved både kirkelige og borgerlige begravelsesceremonier på Vesterbro. Vi bistår med alt fra planlægning af ceremonien og koordinering med præsten til valg af musik og blomster samt kisten til begravelsen. Vi kontakter forskellige kirker og kapeller og koordinerer med præsten.

Bisættelse eller begravelse på Vesterbro

Ønsker du og familien, at det sidste farvel skal være en bisættelse i stedet for en begravelse, kan vores erfarne bedemænd naturligvis også hjælpe med dette.

Ved bisættelsen kremeres den afdødes legeme i stedet for at blive begravet. Vestre Kirkegård er en af de valgmuligheder, hvor urnen med asken efterfølgende kan nedsættes, eller hvor der kan afholdes en mindeceremoni. Hvis den afdøde ønsker det, kan bedemanden også hjælpe med at arrangere askespredning over havet.

Unik Afsked hjælper med alle de praktiske opgaver i forbindelse med at arrangere en smuk, værdig og personlig ceremoni, der ærer den afdødes liv og værdier. Dette omfatter alt fra planlægning af hele processen til valg af musik samt personlig rådgivning og støtte.

Vi tilpasser os familiens ønsker og behov og sikrer, at ceremonien forløber så smidigt og respektfuldt som muligt. Med stor dedikation og empati stræber vi efter at skabe en meningsfuld afsked, der giver trøst og ro til dig og din familie i en svær tid.

Du og din familie får hjælp til at skabe en meningsfuld og værdig afsked, der ærer den afdøde og giver trøst til de efterladte, uanset hvilken type ceremoni I vælger til det sidste farvel.

Hele forløbet planlægges og koordineres af os, så du og din familie ikke skal bekymre jer om dette. Du er velkommen til at kontakte os 24 timer i døgnet for en uforpligtende snak.

Kompetente præster og jordfæstelse

Vi samarbejder med erfarne og kompetente præster, der kan hjælpe med at lede ceremonien og skabe en atmosfære af fred og respekt. De præster, vi samarbejder med, har stor erfaring med at håndtere afskedsceremonier og vil altid tage hensyn til dine ønsker og behov – både til begravelser og bisættelser.

Hvis du foretrækker en jordfæstelse som afskedsform, kan vi som bedemand også hjælpe med dette. Vi står klar til at yde dig al den nødvendige støtte og rådgivning i forbindelse med jordfæstelsen.

Hjælp til borgerlige begravelser og bisættelser i Vanløse

Borgerlige begravelser og bisættelser foregår udenom Folkekirken og således uden præst – og her kan du trække på vores mere end 15 års erfaring som professionel bedemand forretning.

Vi respekterer den personlige tro og livsanskuelse for hver enkelt familie og tilpasser ceremonien derefter, så begravelsen eller bisættelsen afspejler dette.

Vi sørger for, at hver begravelse eller bisættelse er omhyggeligt planlagt og udført i overensstemmelse med den afdødes ønsker og familieens behov.

Vores mål er at skabe en meningsfuld afsked, der ærer den afdødes liv og eftermægle på en værdig og respektfuld måde. Vi tilbyder en støttende og medfølende atmosfære, der hjælper familier gennem en svær tid.

Rimelige priser og fleksible løsninger

Unik Afsked ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at arrangere en smuk og værdig afsked for din kære. Derfor tilbyder vi rimelige priser og fleksible løsninger, der passer til dit budget og dine behov.

En begravelse eller bisættelse behøver ikke at være en økonomisk byrde og koste mange penge. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores tjenester og er altid åbne for at finde en løsning, der passer til dine ønsker. Hvis du ønsker det, kan vi også rådgive dig om begravelseshjælp.

Vi hjælper dig med at træffe de bedste beslutninger i denne svære tid og sørge for at det hele er så let og smidigt som muligt. Efter ønske tager vi også den indledende samtale hjemme hos dig i eller nær Vanløse.

Personlige detaljer og individuelle ønsker

Unik Afsked hjælper dig med at skabe en unik og personlig begravelse for den afdøde. Vores bedemænd forstår vigtigheden af at inkludere personlige detaljer og individuelle ønsker i arrangementet, og vores bedemand arbejder tæt sammen med dig for at skræddersy en begravelse, der afspejler den afdødes smag og stil.

Vores bedemænd kan hjælpe med valg af gravsten, der passer til den afdødes personlighed og ønsker, og vi kan også sørge for at arrangere blomster, der passer til den afdødes præferencer. Farven på kisten hjælper vi dig også med at bestemme. Mange mennesker ønsker en hvid kiste, men du kan også vælge andre farver eller en urne.

Erfaren bedemand Vanløse: Støtte til de efterladte

Som bedemand i Vanløse er vores primære mål at støtte dig og dine pårørende i den svære tid efter tabet af en kær. Vi ved, at det kan være en udfordring at håndtere alle de praktiske opgaver efter et dødsfald.

Så når tiden kommer til at planlægge begravelsen, kan du regne med og stole på, at vi yder dig den støtte, du har brug for. Bedemanden vil sørge for, at du og dine pårørende føler jer godt taget sig af og har alt, hvad du behøver under ceremonien.

Kontakt os, når som helst du har brug for os. Vi er her for dig og dine pårørende.

Valg af gravsted

Unik Afsked hjælper dig også med at vælge det rette gravsted til din kære i Vanløse og omegn. Vi samarbejder med lokale kirkegårde, herunder Hyltebjerg kirkegård og Søndermark kirkegård, og kan rådgive dig om de forskellige muligheder til gravstedet.

Vi sørger også for, at alt er i orden med kisten eller urnen, og at alt går glat under begravelsen. Vi forstår, at det kan være en svær tid for mange mennesker, som har mistet, og vores mål er at gøre processen så let som muligt.

Lad bedemanden nær Vanløse hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan fokusere på at mindes den afdøde og sige farvel på den mest personlige måde.

Bedemand Vanløse: Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis du har brug for en bedemand i Vanløse – ring eller skriv. Så kan vi hjælpe dig med at arrangere en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse.

Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet, syv dage om ugen for at imødekomme dine behov. Du kan kontakte os når som helst for øjeblikkelig assistance og omsorgsfuld service.

Bisættelse eller begravelse på Vesterbro i København

Ønsker du og familien, at det sidste farvel skal være en bisættelse i stedet for en begravelse, kan vores erfarne bedemænd naturligvis også hjælpe med dette.

Ved bisættelsen kremeres den afdødes legeme i stedet for at blive begravet. Vestre Kirkegård er en af de valgmuligheder, hvor urnen med asken efterfølgende kan nedsættes, eller hvor der kan afholdes en mindeceremoni. Hvis den afdøde ønsker det, kan bedemanden også hjælpe med at arrangere askespredning over havet.

Unik Afsked hjælper med alle de praktiske opgaver i forbindelse med at arrangere en smuk, værdig og personlig ceremoni, der ærer den afdødes liv og værdier. Dette omfatter alt fra planlægning af hele processen til valg af musik samt personlig rådgivning og støtte.

Vi tilpasser os familiens ønsker og behov og sikrer, at ceremonien forløber så smidigt og respektfuldt som muligt. Med stor dedikation og empati stræber vi efter at skabe en meningsfuld afsked, der giver trøst og ro til dig og din familie i en svær tid.

Kontakt os

Unik-afsked.dk

Frederiksberg Allé 11, 2621 København

Telefon: 31 32 36 33

Mail: Info@unikafsked.dk

CVR nr.: 35413677

Skriv til os her