Planlæg din afsked

At tale om døden kan være en udfordrende opgave. Ikke desto mindre oplever mange en betydelig lettelse ved at kunne dele deres tanker om deres egen død og de ønsker, de har for deres sidste tid.

Forbered din afsked

Emnet døden kan for mange være svær at tale om. Ikke desto mindre føler langt de fleste en betydelig lettelse ved at dele de tanker de har om deres afslutning på livet, og de ønsker, der knytter sig hertil.

Vi kan i tæt samarabejde med dig hjælp med at skabe din personlige “Min sidste vilje”, dét vi hos Unik Afsked har valgt at kalde Rejsekufferten, ved at finde frem til hvad du gerne vil have med på din sidste rejse.

Fyld Rejsekufferten med det, der har betydning for dig

I Rejsekufferten har du mulighed for at lægge de ting, der repræsenterer dit liv og de værdier, som er vigtige for dig.

Vi kan inspirere dig til at tænke over og vælge de genstande, der har en helt særlig betydning for dig. Derved skaber indholdet i din rejsekuffert en narrativ ramme om dit liv.

Du kan for eksempel lægge billeder af gyldne øjeblikke fra dit liv sammen med dine nærmeste, kunstværker fra børn og børnebørn, tøj du ønsker at blive begravet i, bøger og digte, musikønsker eller salmer til afskedsceremonien.

Rejsekufferten
Rejsekufferten
Kirkelig bisættelse - tablet og mobile
Kirkelig bisættelse

Skriv et par ord til dine kære

Du har mulighed for at forfatte afskedsord eller breve til din familie, hvis der er noget specifikt, du ønsker at dele med dem efter din bortgang. 

Desuden kan du inkludere et tinglyst testamente fra din advokat eller andre økonomiske, praktiske og juridiske oplysninger, som du gerne vil videregive.

Dette forberedende arbejde vil også være en stor lettelse for dine pårørende. At have sammensat din personlige rejsekuffert inden tidspunktet for din afsked giver sikkerhed for, at alt udfolder sig efter dine ønsker, og at dine kære ikke skal være i tvivl om hvordan du ønsker det skal foregå.

Ved en individuel konsultation med Unik Afsked vil du modtage rådgivning og inspiration. 

Vi nedskriver dine beslutninger i en dokumentform, som vi efterfølgende sender til dig via post eller e-mail.

Prisen for en 2-timers rådgivning er 2500 DKK. 

Hvis du senere beslutter dig for, at Unik Afsked skal arrangere din afsked, vil 1000 DKK blive fratrukket fra begravelsesfakturaen.

Hvis du ønsker mere information om konceptet med den personlige rejsekuffert, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefonnummeret 31323633 eller sende en e-mail til info@unikafsked.dk.