Samarbejdspartnere

Hos Unik Afsked har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at skabe en smuk og personlig begravelse.

allegade-restaurant

Allégade 10, 2000 Frederiksberg

Mulighed for mindesammenkomst på Frederiksberg anbefalet af os.

Beyond Life

Beyond Life er en helt unik urne udviklet af industriel designer Pia Galschiøtt. 

Det var i sin tid på Naja Genet Mays opfordring Pia Galschiøtt designede Beyond Life urnen, der oprindelig var tænkt til askespredning over havet. 

Pia Galschiøtt videreudviklede sit design, så det i mange år også er blevet benyttet til nedsættelse i et gravsted. 

I dag sælges urnen i begravelsesforretninger i både Danmark og udlandet.

Beyond Life
Blågårds Kirke

Koncertkirken

Vores samarbejde med Koncertkirken begyndte ved oprettelsen af Unik Afsked. Koncertkirken, der tidligere var kendt som Blågårdskirken, har en historie, ligesom flere andre kirker i København, der desværre blev nedlagt.

I dag fungerer Koncertkirken som vært for en bred vifte af begivenheder. Disse strækker sig fra velgørende arrangementer som måltider til hjemløse i krypten, jazzkoncerter, tangoaftener og mange andre begivenheder. Lejlighedsvis benytter vi Koncertkirken til borgerlige afskedsceremonier.

Kirkerummets historiske værdighed stammer fra dets tidligere rolle som kirke. Eftersom det ikke længere fungerer som sådan, er der nu mulighed for at skabe nye traditioner, herunder afskedsceremonier.

Indenfor kirkerummet findes en café, der giver mulighed for at afholde mindesammenkomster efter ceremonierne, med plads til mange mennesker.

Ledreborg Skovbegravelse

I sommeren 2021 afholdt vi verdenspremieren på en borgerlig afskedsceremoni i Ledreborg Skov. Denne begivenhed udgjorde rammen om en afskedsceremoni for en person med en dyb kærlighed til naturen, og flere personer fulgte ceremonien med interesse.

De omkringliggende omgivelser indbød til efterfølgende mindesammenkomst i form af en picnic, når kisten blev transporteret – præcis som det ville have fundet sted i en kirke.

Vores samarbejde med dem, der driver skovkirkegården, har udviklet sig positivt. Inden for de seneste år er det blevet muligt at erhverve urnegravsteder i skoven.

Nu eksisterer der en reel mulighed for at afholde en særlig ceremoni under trækronernes grønne katedral, når vejret og årstiden tillader det.

Ledreborg Skovbegravelsesplads
Klaus Bo

Fotograf, Klaus Bo

Vi samarbejder med den dygtige fotograf, Klaus Bo.

Advodan Advokater

I forbindelse med bobehandling.

Advodan i Lyngby
Mortem Boligryd

Mortem Boligryd

Dødsbo ryddes på hele Sjælland

Hos Mortem BoligRyd har vi en ekspertise inden for effektiv tømning og rydning af dødsbo. Vores hovedsagelige klientel er enkeltpersoner bosiddende i områder som Roskilde, Gentofte og hele København med omegn. Udover dette påtager vi os også opgaver i resten af Sjælland med glæde.

V​i er grundige, effektive og fleksible i forbindelse med rydning af dødsbo

Når et dødsbo ryddes af vores personale, kan du trygt overlade følgende opgaver til os:

  • Nedpakning
  • Totalrydning
  • Rengøring

Memmora

Vedligeholdelse af gravsteder.